Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Bekledning Luftvåpen 4,5mm. og Utstyr Paintball Signalpistol og Tilbehør Softgun
Batterier og Ladere Gass / Co2 / Luft Granater og Miner Granatkastere Grip & Støttebein Hagler Hagler - Magasin Kolber Kuler Løp og Utstyr Masker & Briller Pistol - Magasiner Pistoler Rails og Tilbehør Replica Revolver Revolver - Magasin Rifle - Magasin Rifler Sikter og lykter Sniper Sniper - Magasin Våpendeler
Spillerutstyr

Om ossSoftgunweb.no eies av ED Sport AS. En spesialbutikk innen Softgun også hetende Airsoft, Luftvåpen og alt tilbehør og utstyr tilknyttet denne sporten.

Selskapet ble grunnlagt i 2003 og drives med erfaringer fra miljøet siden 1993. Softgunweb.no sine varer finner du i ED Sport sin butikk på Åsane Storsenter - Bergen (i lokalet til Kostymeparty.no). Softgunweb.no er fokusert som nettbutikk for å kunne tilby alle i Norges land våre produkter. Dette gjør vi med en topp moderne nettbutikk som passer alle visningsformater. Vi har ett stort apperat klare til å ta i mot ordre fra deg.

Besøksadresse:
ED Sport AS
V/ Kostymeparty
Åsane Senter 42
Åsane Storsenter - Bergen
Tlf: 99 55 49 55


Velkommen innom til oss.

Softgunweb.no er spesialisert på en rekke kjente lisenser av originale våpen. En spesialitet som sikrer at produktene har vært gjennom kvalitetskontroll før salg. F.eks. en Colt Softgun rifle utvikles mellom Colt og ansvarlig produsent. Når ferdig utformet produkt skal produseres bruker man kjente fabrikker som KWC, KJW, G&G, King Arms osv.. På denne måten så vet vi at produktene produseres på fabrikker som er velkjent med produksjon av replica våpen og at vi har en ansvarlig produsent som foretar kvalitetskontroll ovenfor produsent som i dette tilfelle er Colt.

Softgunweb.no deltar også i de store sammenhenger der vi både besøker fabrikker i Kina, fører strategi ovenfor ansvarlige produsenter og deltar på møter sammen med produsenter. Det er viktig å delta i alle ledd da vi har mulighet å opplyse om vårt lands regler, hva våre kunder ønsker, klimautfordringer i forhold til matrialvalg etc.

Fra vårt besøk med Mikhail Kalashnikov